Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
1:1 met een man...
 
Vandaag voor het eerst via Passion seks gehad met een man. Twee uur lang hebben wij elkaar verwend, tonge, strelen en pijpen, en aan het eind hebben wij elkaar afgetrokken. Heerliik! Smaakt naar meer!
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
Genaaid...
Posted:Feb 13, 2015 11:16 am
Last Updated:Aug 7, 2016 12:37 am
1823 Views

2 januarihad ik via Passion contact met een Rotterdammer, een goed begin van het nieuwe jaar, dus. Hij wilde heel graag seks met mij, en wel dezelfde dag. Wat gegevens uitgewisseld, en toen een afspraak gemaakt. De afspraak was bij hem thuis. Voor mij een lange reis met het openbaar vervoer, en vanaf het metrostation een forse wandeling. Dus bij het metrostation belde ik hem. Maar ik kreeg Zijn voicemail. Aan anderen de weg gevraagd (het was donker en het regende), en die hebben mij de weg gewezen en zijn met mij meegelopen om ervoor te zorgen dat het goed ging. .(niet verteld wat het doel van de afspraak was...). Aangekomen bij zijn huis, aangebeld -spannend!- geen reactie. Gewacht en het nogmaals geprobeerd, geen antwoord. Telefonisch contact gezocht, voicemail, en er werd niet teruggebeld. Na een tijd wachten en nog een paar keer opbellen en aanbellen (zijn volledige naam stond bij zijn huisnummer) ben ik maar weer naar huis gegaan. Lange tocht met het OV, en niet echt blij... Er zijn fakers op Passion, maar dit gaat erg ver. Inmiddels heb ik Patrick, want zo heet hij, al vele mailtjes gestuurd. Maar ook daar reageert hij niet op. Geen sorry, geen verklaring...
Schande dat mensen zich zo gedragen, zij maken het ook moeilijk voor anderen!
0 Comments
Mijn eerste keer!
Posted:Jul 11, 2014 12:43 pm
Last Updated:Aug 28, 2018 1:33 am
1943 Views
Zoals zoveel mannen had ik al jong seks met vrouwen. Maar de laatste jaren merkte ik dat ik ook naar mannen keek. Passion was een goede plek om dat uit te proberen. Recent heb ik voor het eerst een afspraak met een man gemaakt. Eerst gelunched om even kennis te maken, maar de hotelkamer was al geboekt. Zonder over seks te praten, hadden wij bij de lunch allebei al een erectie!
Naar het hotel gelopen, mij aangemeld als gast, en samen naar boven gegaan. (Voor.mijzelf een 2 persoonskamer met een groot bed geboekt). We beginnen meteen te zoenen en te tongen, en tegelijkertijd hebben we elkaar stap voor stap uitgekleed. Was een mooie man, met een enorme pik en stevige ballen. De volgende 2 uur hebben wij gebruikt om elkaars lichaam te verkennen en te verwennen. Nog nooit zoveel plezier gehad aan seks, omdat het puur gelijkwaardig was. Soms hij boven, soms ik, en uiteraard alle aandacht voor pik en ballen. Met de handen en met de mond, zijn pik kon netaan in mijn mond, zo lang en dik was hij! Tegen de tijd dat hij weg zou moeten, zijn wij samen toe gaan werken naar de finale. Eerst heeft hij mijn voorhuid stevig gemasseerd en gespannen en mijn pik gemasseerd, ondertussen aan mijn ballen trekkend, en vervolgens mijn zaadstoten laten komen. Zelden zo lekker klaargekomen! En toen ben ik met zijn pik en ballen aan de gang gegaan. Ook hij kwam spetterend klaar! Zelden zo'n geile seksdate gehad, smaakt naar meer!

Inmiddels een tweede afspraak gehad met dezelfde man. Op een andere plek en zonder gesprek vooraf. Zodra ik hem had binnen gelaten, begonnen wij te zoenen en te tongen. En begonnen wij elkaar uit te kleden. Binnen een paar minuten, en al voordat wij helemaal naakt waren, lagen wij samen op bed te vrijen, zo geil waren wij. Maar ook de laatste kledingstukken waren toen snel uit! Was weer heerlijk en wij hebben elkaar weer uitgebreid verwend.
Een ding lukte nog niet, door onze onervarenheid. Wij zijn met een vinger in elkaars kontgaatje geweest, maar de prostaat masseren is niet gelukt. WIE kan ons advies geven?
De finale was weer spetterend. Toen hij mij masseerde en aftrok, spoot mijn zaad over mijn schouder heen. En ook hij kwam heftig klaar😄

Zoals te verwachten viel: dit smaakt naar MEER. Weer een afspraak gehad, en bij de ontmoeting konden wij al niet van elkaar afblijven, wij begonnen meteen te tongen, en elkaar stap voor stap uit te kleden. Geen tijd om te zien of hij voor de gelegenheid een spannende slip of boxer had aangetrokken...
Weer heel lang met elkaar bezig geweest. De pik gestreeld, en met de mond verwend. En de ballen gemasseerd. Aan het eind lagen wij tegen elkaar aan en trokken elkaar af. Ik had door het urenlange voorspel een enorme hoeveelheid zaad en spoot die in golven over zijn buik heen. En ook bij hem kwamen de stralen eruit, van dat heerlijke warme witte zaad!

2 Comments

To link to this blog (Hans1956) use [blog Hans1956] in your messages.

  Hans1956 68M
68 M
February 2015
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
1
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date

Most Recent Comments by Others

Post Poster Post Date
Mijn eerste keer! (7)Leegs2012
Aug 27, 2018 3:36 pm